O româncă și-a acoperit mașina cu un milion de cristale Swarovski

Autor: ProMotor 06 dec. 2019 Știri auto

O româncă și-a acoperit mașina cu un milion de cristale Swarovski. Tânăra din Popești-Leordeni și-a pus singură cristalele pe un BMW Seria 3.

GALERIE FOTO

Specialistă în cristale, Alexandra Văcăruși decorează și personalizează diverse obiecte. Instrumente muzicale, microfoane și acum… propria mașină. Românca în vârstă de 29 de ani a postat pe Facebook imaginile cu mașina ei, un BMW Seria 3, îmbrăcat în cristale Swarovski.

Nu mai puțin de 5 luni a lucrat Alexandra pentru a pune pe mașină prețioasele cristalele, unul câte unul. 60.000 de euro a costat operațiunea migăloasă, iar Alexandra estimează că ar lua 95.000 de euro dacă ar vinde mașina. Dar pentru moment, nici nu ia în calcul să se despartă de ea. Ar prefera, în schimb, să o închirieze pentru evenimente speciale. Oferă la pachet și pahare de șampanie încrustate cu cristale.

Acest BMW îmbrăcat în cristale Swarovski va fi expus în februarie 2020, la Centrul Expozițional Romexpo. Pentru a circula cu mașina pe drumurile publice, Alexandra trebuie să ajungă la Registrul Auto Român, pentru ca modificarea să fie notată în certificatul de înmatriculare și în cartea de identitate a autovehiculului.

Alexandrei i-a venit ideea schimbării de look pentur BMW-ul său după ce a văzut un Mercedes-Benz CLS acoperit cu cristale, circulând pe străzile din Londra. CLS-ul i-a aparținut unei tinere din Republica Moldova, Daria Radionova. Aceasta a vândut Mercedes-ul pe eBay, cu 150.000 de lire sterline. Între timp, Daria și-a cumpărat un Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce, pentru care l-a acoperit cu două milioane de cristale negre.

 

Daria mai are în garaj un Lamborghini Aventador de culoare roșie, plin de cristale. Doar acoperișul și montanții hypercar-ului cu 610 cai putere au scăpat de tratamentul cu cristale.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook Alexandra Văcăruși/Instagram Daria Radionova



Comentarii
Inchide