O șoferiță a spulberat cu mașina un mecanic într-un service auto – VIDEO

Autor: ProMotor 09 apr. 2021 Știri auto

Un muncitor dintr-un service auto din Yakutsk, Rusia, a murit din cauza rănilor sale, după ce a fost lovit de o șoferiță. Informația a fost publicată de serviciul de presă al Ministerului Sănătății din Rusia.

Joi, 8 aprilie, a apărut un videoclip în mass-media și pe rețelele de socializare care arată cum o mașină condusă de o femeie a lovit un mecanic. S-a întâmplat într-un service auto. Bărbatul se afla în fața mașinii, indicându-i șoferiței unde să direcționeze roțile atunci când conducea peste canalul de inspecție.

Imaginile au fost filmate de o cameră de luat vederi montată în interiorul atelierului și a surprins întreaga situație nefericită.

Manevra imprudentă a șoferiței a fost fatală

Personalul ambulanței a încercat să-l resusciteze, dar fără succes. Bărbatul a murit din cauza rănilor provocate, care s-au dovedit a fi incompatibile cu viața, a declarat Ministerul Sănătății.

Departamentul de investigații din orașul Yakutsk a deschis un dosar penal împotriva șoferiței în vârstă de 47 de ani pentru infracțiunea de moarte prin imprudență, notează site-ul Ria.ru.

Potrivit anchetei ”Pe data 6 aprilie, în jurul orei 16:00, o femeie aflată la volanul unui autoturism Toyota Rush, în timp ce conducea în garajul unui serviciu auto din orașul Yakutsk, a lovit un mecanic în vârstă de 52 de ani. Bărbatul a murit din cauza rănilor.”

Cel mai probabil femeia a încurcat pedalele și a apăsat pe accelerație în loc să calce frâna. Se întâmplă destul de des în rândul șoferițelor. Dacă, de obicei, astfel de manevre se întâmplă în parcare, de această dată a existat și o victimă.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Ria.ru



Comentarii
Inchide