În ce stadiu se află lucrările la Pasajul Ciurel – VIDEO

Autor: ProMotor 20 apr. 2020 Știri auto

Primăria Capitalei a redeschis șantierele la marile lucrări de infrastructură din București pe 1 aprilie.

Unul dintre cele mai importante este Pasajul Ciurel, lucrare ce ar urma să fie gata în luna iunie a acestui an.

”Conform ultimului act adițional, STS-ul ne-a cerut să facem acea bretea care coboară de pe pod în curtea lor, fără acel aviz nu puteam da drumul la proiect, se lucrează la eșafodajul acelei bretele, partea de susținere. Cum au terminat, fac cofrajul, toarnă partea de acolo și apoi pleacă din zona respectivă. În rest pasajul este funcțional. Au venit și rosturile în șantier, le punem, mai trebuie turnat ultimul strat de asfalt și am terminat. Dacă totul merge conform planului și nu ne oprește ceva, vreo problemă financiară, nu ascund faptul că trăim niște vremuri extrem de grele, cred că într-o lună de zile este gata cu tot cu rosturi”, a declarat Marius Coaje pentru HotNews.ro.

În ceea ce privește a doua etapă, pe la Pasajul Ciurel până la Șoseaua de Centură, documentația tehnică este gata, însă nu sunt bani pentru exproprieri.

”Pentru a doua etapă a proiectului nu am mai făcut nimic, culoarul de expropriere este votat în Consiliul General, proiectul tehnic este finalizat de constructor, PUZ-ul Sectorului 6 este aprobat, doar că nu avem banii necesari exproprierilor”, a explicat Marius Coaje.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: hotnews.ro



Comentarii
Inchide