Pasajul Doamna Ghica este aproape gata. Anunțul făcut de Primarul Capitalei

Autor: Radu Țuțulan 16 aug. 2023 Știri auto

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat pe pagina sa de Facebook că Pasajul Doamna Ghica este aproape gata, iar lucrările sunt pe final.

Lucrările la Pasajul Doamna Ghica au început în 2019. Gabriela Firea, Primarul General al Bucureștiului la acea dată, anunța că proiectul va fi gata în aproximativ un an și jumătate și va costa 28 de milioane de euro.

Au trecut aproape 4 ani din acel moment, Capitala are un nou edil general, iar lucrările abia acum se apropie de final.

Pasajul Doamna Ghica este aproape gata

Lucrările la Pasajul Doamna Ghica sunt tot mai aproape de final. Au fost montați stâlpii de iluminat și se lucrează la finalizarea ultimului strat de asfalt. Urmează trasarea marcajului rutier și instalarea parapetelor New Jersey”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Lungimea totală a pasajului este de 1.000 de metri, din care aproximativ 400 m este structura metalică. Fiecare sens de circulație are câte 2 benzi, ceea ce înseamnă un total 4 benzi de circulație.

Acest pasaj este menit să fluidizeze traficul din Sectorul 2, zona Obor – Parc Plumbuita, dar și circulația spre Afumați.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook: Nicușor Dan


Radu Țuțulan
Radu Țuțulan
Radu Țuțulan este licențiat în Științe Politice, fiind absolvent al Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative (SNSPA). Primii pași în jurnalism i-a făcut în 2005, când încă nu terminase liceul. S-a angajat întâi la o micuță redacție de știri tv din București, au ... citește mai mult

Comentarii
Inchide