Permis de conducere fals, descoperit de poliţiştii gălățeni

Autor: Marius Vișan 24 nov. 2021 Știri auto
Permis de conducere fals, descoperit de poliţiştii gălățeni

Poliţiştii de frontieră cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier efectuează cercetări cu privire la un cetățean sirian care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere cu însemnele autorităților din Bulgaria, ce s-a dovedit a fi fals.

În data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 02.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, conducând un autoturism înmatriculat în Olanda, un cetățean sirian, în vârstă de 34 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Bulgaria, asupra căruia au existat suspiciuni cu privire la autenticitatea acestuia.

Bărbatul aflat la volan nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule

În urma verificărilor suplimentare efectuate, oamenii legii au constatat că permisul de conducere în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Totodată, s-a constatat că bărbatul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Polita Romana


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide