Peste 1.000 de showroom-uri Dacia au primit noua identitate de brand a mărcii

Autor: Ionuț Vîlciu 11 dec. 2023 Știri auto

Dacia anunță că peste 1.000 de showroom-uri au fost modernizate cu noua identitate de brand, adoptată în 2022.

La începutul anului 2022, Dacia a început să-și implementeze noua identitate în rețeaua sa de vânzări. Brandul caută să sporească atractivitatea și vizibilitatea punctelor sale de vânzare, oferindu-le un aspect mai modern, care să se potrivească mai bine cu noua sa abordare mai aventuroasă.

Până la sfârșitul lunii noiembrie 2023, peste 1.000 de puncte de vânzare au implementat deja noua identitate de marcă. Doar în cursul ultimului an, 750 de showroom-uri au adoptat noua identitate, ceea ce echivalează cu o medie de 3 inaugurări în fiecare zi lucrătoare. Conform producătorului, în România, 97% din locațiile Dacia au adoptat deja noua identitate vizuală de marcă la exterior.

Dacia a adoptat un nou logo, dar și o nouă abordare legată de modul în care materialele sunt integrate în mașinile sale. Astfel, Dacia a renunțat la ornamentele cromate și a ales să se prezinte clienților drept o marcă mai aventuroasă, cu un accent mai mare pus pe lifestyle.

Noua identitate Dacia este prezentă în tot mai multe locații

Până la sfârșitul lunii noiembrie 2023, peste 1.000 de dealeri din 30 de țări au adoptat deja noua identitate de marcă. Implementarea a început în aprilie 2022 (pentru exteriorul showroom-urilor) iar din aprilie 2023 demersul a fost extins și asupra amenajărilor interioare.

În România, 58 din cele 60 de locații Dacia (showroom + atelier) au adoptat deja noua identitate de marcă la exterior. În ceea ce privește amenajarea interioară, până la sfârșitul anului 2023, numărul locațiilor aliniate la noul standard va ajunge la 35.

Dacia își propune ca până la lansarea pe piața a noului Duster, ce va avea loc în iunie 2024, toate showroom-urile sale din perimetrul de comercializare al mărcii să adopte noua identitate vizuală. Aceasta înseamnă aproape 2.000 de showroom-uri, în total.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide