Poliția își scoate la licitație mașinile vechi. Oricine poate cumpăra o fostă autospecială

Autor: David Andrei 17 feb. 2021 Știri auto

Poliția din Republica Moldova scoate la licitație mașinile vechi. Oricine poate cumpăra o fostă autospecială din flota poliției. Care sunt condițiile pentru a participa la licitație?

GALERIE FOTO

Nu mai puțin de 33 de mașini sunt scoase la licitație de Inspectoratul General de Poliție din Republica Moldova. Printre fostele autospeciale se află modele BMW, Renault, Opel, Mitsubishi, dar și Lada și UAZ. IGP publică lista mașinilor pe care oricine le poate achiziționa.

Cele mai multe vehicule din flota poliției de peste Prut sunt produse în Rusia, în anii 2000. Dar cei interesați se pot orienta și către modele europene. Intră în licitație și un Mitsubishi Pajero din 2004, și un Chevrolet Lacetti, al cărui an de fabricație nu este menționat.

De exemplu, se regăsește pe listă un BMW Seria 5. Mașina din 1998 pornește de la 28.410 lei.

21.031 de lei costă un Renault Clio Symbol vechi de 17 ani, pe când un Renault Kangoo cu aceeași vârstă pornește de la 27.837 lei.

Cel mai scump model scos la licitație, dar și cel mai nou, este o Lada 21310 din 2008. Pentru acesta, licitația începe de la 37.107 lei.

Cel mai accesibil vehicul din flota poliției moldovene este un GAZ 53, cu preț de pornire de 3.149 lei.

Ce trebuie să faci dacă vrei să cumperi mașinile vechi folosite de Poliția din Moldova?

Doritorii trebuie să depună o cerere de participare la licitație. Aceștia trebuie să adauge la dosar copia extrasului din Registrul de stat în cazul persoanelor juridice sau copia cărții de identitate în cazul persoanelor fizice.

Printre documentele depuse trebuie să se regăsească și dovada plății acontului pentru fiecare lot în parte și dovada plății taxei de participare la licitație. Aceasta din urmă constă în suma de 600 de lei pentru persoanele fizice și de 1200 de lei pentru persoanele juridice.

Licitația prin care oricine poate achiziționa mașinile vechi folosite de Poliție va avea loc 3 martie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide