Poți scăpa de rugină cu ustensile de la Lidl? Pățania unui client care a folosit un pistol de sablat Parkside – VIDEO

Autor: Radu Țuțulan 27 sept. 2023 Știri auto

Un bărbat care a folosit un pistol de sablat Parkside, cumpărat de la Lidl, a postat pe internet un clip în care arată ce a pățit în momentul în care a început să folosească această ustensilă.

De multe ori, Lidl face oferte foarte atractive pentru diverse ustensile. Un exemplu este și pistolul de sablat Parkside, pe care un bărbat l-a cumpărat.

Acesta a vrut să scape de rugina acumulată pe roata unui tractor și să îndepărteze vechea vopsea. Dar ce a pățit după ce a început operațiunea de sablare, i-a lăsat un gust amar.

Poți scăpa de rugină cu un pistol de sablat Parkside?

Bărbatul spune că presiunea era mult prea mică și a avut nevoie de foarte mult timp pentru a îndepărta rugina.

Părerea mea strict personală e că nu a meritat cumpărat. După cum se vede și în filmare, foarte greu a reușit să înlăture vopseaua veche de pe jantele tractorului. Deși aveam 6 bari presiune de lucru. Pentru alte aplicații, poate este ok. Pentru ce am avut eu nevoie, nu și-a făcut treaba”, a scris cumpărătorul.

Dar replicile nu au întârziat să apară.

Îți trebuie presiune de lucru de minim 6 bari la pistol. Adică presiunea pe care ți-o arată manometrul exact la intrare în pistol, cu butonul apăsat la maxim. Degeaba reglezi tu presiunea statică din furtun la 6 bari. În momentul în care apeși butonul, aceasta va scădea drastic. Îți trebuie o presiune de rețea de vreo 8-9 bari”, a comentat un utilizator.

Un alt român a confirmat că nu contează ce pistol de sablat folosești, pentru că important e să ai un compresor puternic. Și un nisip adecvat.

Fraților voi ori sunteți pe lângă tot ce ține de sablat ori scrieți aici de plictiseală. În primul rând, ca să poți sabla ce vrei tu să sablezi îți trebuie minim 10 bari și nisip de quartz de granulație mare. Pistolul și duza joacă un rol prea mic în procesul de sablare”, a scris acesta.

Într-un final, cel care a realizat clipul a explicat că nu a făcut decât să urmeze instrucțiunile producătorului. Și a folosit pistoul de sablat Parkside exact cum era specificat pe cutie.

Oferte Lidl la scule Parkside

Săptămâna aceasta, Lidl vine cu o ofertă interesantă pentru mașină de înșurubat cu impact tangențial. Are acumulator, cuplu maxim de 400 Nm și portunealtă cu cap pătrat și se vinde cu 429 lei.

De asemenea, în oferta Lidl este și un aspirator umed-uscat, cu funcție de suflare. Are 19,8L, o putere de 1.300 W, recipient din oțel, accesorii incluse și se comercializează cu 189 de lei.

Sau, mai e în oferta Lidl și un minicompresor auto. Acesta se conectează la bricheta auto și oferă o presiune de 10 bar și un debit maxim de 35L/min.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură video: AgroHobby / Youtube


Radu Țuțulan
Radu Țuțulan
Radu Țuțulan este licențiat în Științe Politice, fiind absolvent al Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative (SNSPA). Primii pași în jurnalism i-a făcut în 2005, când încă nu terminase liceul. S-a angajat întâi la o micuță redacție de știri tv din București, au ... citește mai mult

Comentarii
Inchide