PREMIERA: revista The ONE vine la pachet  cu o masina

PREMIERA: revista The ONE vine la pachet cu o masina

Autor: Andrei Nan acum 9 ani Știri

Cine caută la chioşcuri revista The ONE, poate fi invitat să ridice din parcare o Dacia DUSTER. Echipa The ONE va alege ziua şi chioşcul la care va fi oferită maşina şi va surprinde şi premia prima cititoare care cere ediţia de decembrie a revistei.

Campania se desfăşoară în perioada 28 noiembrie – 15 decembrie 2011, iar ideea promoţiei porneşte de la numărul de decembrie al revistei The ONE, ediţie dedicată României. Redactorii revistei au realizat o serie de materiale şi interviuri cu persoane pe care le admiră, artişti pe care îi preţuiesc, locuri pe care le recomandă, „O Românie de care suntem mândri şi căreia îi mulţumim că ne-a antrenat să devenim cine suntem”, aşa cum declară Andreea Esca, director editorial The ONE.

În galeria de branduri româneşti recunoscute pe plan internaţional, Dacia ocupă un loc important şi tocmai de aceea, The ONE a ales să ofere o Dacia DUSTER. Iar cover-ul The ONE de decembrie este Loredana, cea care de 25 de ani este Vocea României. Artista recunoaşte în interviul din revistă că este îndrăgostită de ţara ei: „… şi sunt indrăgostită în continuare de România, de trotoarele din Bucureşti, de mizeria, dar şi de frumuseţea acestei ţări. Romania este pentru mine o continuă descoperire.”Comentarii
Inchide