Prima imagine oficială cu Mercedes-Benz CLA – ”baby-CLS”

Autor: Oraan Mărculescu 23 aug. 2012 Știri auto
Prima imagine oficială cu Mercedes-Benz CLA – ”baby-CLS”

Sub titulatura Mercedes Drive-Thru se ascunde un restaurant mobil, de tipul ”drive-through”, care va fi plasat în incinta hotelului Selfridge. Doritorii vor putea intra cu maşina şi plasa comanda pentru mâncare.

Dar nu doar atât, deoarece în timp ce vor aştepta onorarea comenzii vor avea parte de un preview al noului Mercedes-Benz CLA, prezentat într-un show de lumini special, menit a transforma banalul fapt de a mânca în maşină într-o adevărată experienţă nonconformistă.

Pentru moment, din imagine se poate observa că noul Mercedes CLA combină imaginea noii compacte A-Class cu alura de coupe cu 4 uşi a marelui Mercedes-Benz CLS. Lungimea lui ”baby-CLS” va fi de circa 4,6 metri, iar faţă de conceptul premergător Style Coupe, de la Beijing 2011, CLA-ul de serie a mai pierdut din detaliile extravagante.

Cu toate acestea, cei de la Mercedes-Benz se aşteaptă la un bun succes al acestui model, care va oferi în versiunea de vârf A 45 AMG în jur de 300 CP şi tracţiune integrală. Premiera mondială a noului Mercedes-Benz CLA va avea loc în toamnă la Salonul Auto Paris 2012.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide