Primarul din Arad s-a filmat când mergea cu mașina pe sens interzis

Autor: Promotor 24 nov. 2020 Știri auto

Primarul din Arad, Călin Bibarț, a transmis live pe Facebook în timp ce inspecta o zonă din oraș, unde se efectuaseră lucrări de asfaltare. La un moment dat, în imagini, se poate observa cum primarul intră cu mașina pe sens interzis. “Facem o românească”, spune el.

GALERIE FOTO

Aflat la volanul unui SUV Dacia Duster, primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, transmite live pe Facebook pentru a le arăta cetățenilor stadiul lucrărilor de asfaltare din centrul orașului.

Edilul îi asigură pe locuitorii Aradului că, în viitorul apropiat, străzile din zonă vor arăta civilizat. Atrage însă, atenția asupra unor lucrări de asfaltare realizate superficial. Pe una dintre străzile din centru, asfaltul a fost turnat direct pe pământ, fără niciun fel de pregătire. “Nu e comanda noastră și nici nu plătim așa ceva. E opera vreunul Dorel”, este de părere primarul, care menționează și numele companiei care efectuează lucrări în zonă.

Pe sens interzis, primarul spune că face “o românească”

La un moment dat, pe parcursul transmisiunii live pe pagina sa de Facebook, Cătălin Bibarț virează la dreapta, deși indicatorul amplasat pe marginea carosabilului arată că virajul la dreapta este interzis. Bibarț intră pe o stradă cu sens unic din direcția opusă celei în care se deplasează el. “Facem o românească”, spune primarul. “E înfundată strada la celălalt capăt, deci pot să intru pe contrasens”, justifică el manevra.

În filmare se poate observa că mașinile sunt parcate pe strada Grigore Alexandrescu in centrul Aradului cu fața spre mașina sa, semn că șoferii au venit dinspre capătul străzii pe care primarul îl credea blocat, notează ziuadevest.ro.

O astfel de manevră se pedepsește cu 6-8 puncte-amendă. Dacă gafa sa ar fi fost observată de polițiști, edilul ar trebui să plătească astfel o sancțiune cuprinsă între 870 și 1160 de lei.

Transmisiunile live sunt o obișnuință pentru primar. Acesta interacționează astfel cu cetățenii.

VIDEO: 

(Sursă: Facebook/Călin Bibarț)

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide