El este primarul care își vinde mașina, un Rolls-Royce Cullinan, pentru a plăti doctorii

Autor: ProMotor 09 apr. 2020 Știri auto

Un primar din Republica Moldova își vinde mașina de lux pentru a plăti doctorii. Renato Usatîi are un Rolls-Royce Cullinan cu motor V12, care valorează peste 300.000 de euro.

GALERIE FOTO

Renato Usatîi este primarul localității Bălți din Republica Moldova. Întreaga sumă va fi direcționată către cadrele medicale care lucrează în linia întâi pentru tratarea persoanelor infectate cu noul coronavirus. Astfel, medicii vor primi câte 1.000 de dolari pe lună, asistenții medicali – câte 400 de dolari, iar infirmierii – câte 250 de dolari. Banii vor ajunge la ei începând cu această lună.

„Eu nu o să aștept ca Igor Dodon ca mai întâi medicii să se infecteze, iar ulterior să fie remunerați cu 16 mii de lei. Eu voi plăti cadrele medicale din Bălți cu banii mei”, a spus Usatîi.

Cine este omul care și-a donat salariul pe un an șoferilor care lucrează în timpul pandemiei de coronavirus

342.000 de euro a plătit Renato Usatâi anul trecut pe SUV-ul Rolls-Royce Cullinan. Acesta spune că a găsit deja un cumpărător peste hotare, care va da pe el 340.000 de euro. Doi agenți economici îi oferiseră 320.000.

Cine este Renato Usatîi?

Lider al opoziției pro-ruse din Republica Moldova și personaj extrem de controversat dincolo de Prut, Renato Usatîi este un om de afaceri milionar în euro. Pe lângă SUV-ul Cullinan, în garajul său se regăsesc și un Rolls-Royce Wraith, și un Mercedes-Benz Clasa G.

Renato Usatîi Rolls-Royce Cullinan Bălți
Sursă foto: tv8.md

În vârstă de 43 de ani, Usatîi deține, printre altele, două apartamente în Moscova și Chișinău și mai multe terenuri în Republica Moldova.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide