Cine este omul care și-a donat salariul pe un an șoferilor care lucrează în timpul pandemiei de coronavirus

Autor: ProMotor 31 mart. 2020 Știri auto
Cine este omul care și-a donat salariul pe un an șoferilor care lucrează în timpul pandemiei de coronavirus

Bhavish Aggarwal, co-fondator și CEO al companiei de ridesharing Ola și-a donat salariul pe un an pentru a-i ajuta pe șoferii afectați de pandemia de COVID-19.

Platforma Ola a lansat programul „Drive the Driver Fund” care propune donații pentru a-i susține pe șoferii grupului Ola în timpul crizei produse de COVID-19.

„Criza din acest moment a lăsat mii de șoferi care formează coloana vertebrală a mobilității fără venituri. Grupul Ola s-a reunit pentru a contribui la capitalul fondului, care poate fi folosit pentru a oferi ajutor imediat”, a spus Anand Subramanian, purtătorul de cuvânt și șeful comunicațiilor, Ola.

Inițiativa s-ar concentra pe domenii cheie precum asistența de urgență și consumabilele esențiale, care sunt de maximă importanță pentru șoferi în această perioadă provocatoare.

Șoferii și familiile acestora ar urma să aibă acces și la consultații medicale gratuite. În timp util, Fundația Ola va lua, de asemenea, inițiative pentru a sprijini șoferii în domenii precum ajutorul pentru educația copiilor.

„Invităm toți factorii interesați ai industriei mobilității să ni se alăture în orice mod pentru a susține oamenii care ne transportă în aceste vremuri dificile. Vom fi mai puternici împreună”, a spus Subramanian.

Săptămâna trecută, Ola a anunțat lansarea unei polițe de asigurare COVID-19 exclusiv pentru șoferi și soțiile lor.

La sfârșitul anului 2019 compania Ola valora aproximativ 10 miliarde de dolari.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: thenewsminute.com



Comentarii
Inchide