Primele imagini cu noile Skoda Superb și Kodiaq. Noile generații vor fi lansate în toamnă

Autor: Ionuț Vîlciu 26 apr. 2023 MASINI NOI

Skoda ne oferă primele imagini teaser cu noile generații ale modelelor Superb și Kodiaq. Noile generații vor fi lansate în toamna anului 2023.

La scurt timp după ce Skoda și-a prezentat planul de a-și mări gama de electrice cu încă șase modele noi până în 2026, constructorul auto ceh anunță că noile generații ale modelelor Superb și Kodiaq vor fi lansate în toamna acestui an și prezintă primele imagini oficiale cu siluetele mașinilor.

Skoda Superb va fi oferit, la fel ca până acum, în două formate de caroserie: liftback și break. Imaginile publicate de Skoda prezintă silueta noii generații, dar și noua semnătură luminoasă a blocurilor optice.

Skoda spune despre viitoarea generație de Superb că va primi un interior complet nou, iar modelul va fi oferit cu motoare convenționale pe benzină și motorină, precum și un motor cu sistem mild-hybrid și un propulsor plug-in hybrid.

Skoda va prezenta și cea de-a doua generație a SUV-ului Kodiaq

Noua generație de Skoda Superb va fi construită în Slovacia, la uzina de la Bratislava. Tot acolo va fi construită și viitoarea generație a lui Volkswagen Passat, de asemenea programat pentru toamna acestui an.

Și Kodiaq, cel mai mare SUV al producătorului ceh, va primi o nouă generație ce va fi prezentată tot în toamna acestui an. Bineînțeles, ne putem aștepta la un design nou pentru SUV-ul Kodiaq. Din imaginile teaser publicate de producător observăm farurile cu semnătură luminoasă desenată în forma literei Y, ceea ce sugerează tranziția către o nouă filosofie de design. Bineînțeles, și noul Kodiaq va avea un interior complet nou, cu mai multă tehnologie. Noul SUV va fi construit în Cehia, la uzina de la Kvasiny, acolo unde se fabrică și actuala generație a SUV-ului.

Asemenea modelului Superb, noul Kodiaq va fi disponibil cu motoare convenționale pe benzină și motorină, precum și un motor cu sistem mild-hybrid și un propulsor plug-in hybrid.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Skoda


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide