Problemele se țin lanț de Pasajul Unirii. Un alt vehicul a rămas blocat în interiorul tunelului

Autor: Ionuț Vîlciu 12 ian. 2023 Știri auto

Încă o dată, un vehicul blochează Pasajul Unirii. O furgonetă a reușit să treacă de bariera de înălțime, dar a rămas blocată în interiorul pasajului.

În data de 12 ianuarie 2023, o furgonetă a rămas blocată în interiorul Pasajului Unirii. Se pare că vehiculul de transport a reușit să treacă de bariera de înălțime, însă a lovit plafonul tunelului și a rămas blocat în interiorul acestuia.

„Pasajul Unirii, sensul dinspre Bd. Mărășești către Piața Universității, o autoutilitară a rămas blocată în interiorul pasajului. La fața locului au fost direcționați polițiști rutieri, pentru asigurarea măsurilor de fluență. În acest moment, traficul rutier este restricționat pe banda I de circulație. La acest moment se desfășoară activități in vederea scoaterii autoutilitarei din Pasajul Unirii. In acest moment se aplică deviere în Pasajul Unirii sensul către Piața Universității”, conform celor comunicate de Poliția Română.

La momentul redactării acestui articol, partea carosabilă a fost eliberată, iar traficul se realizează sub îndrumarea polițiștilor rutieri. În urma verificărilor care au fost făcute, polițiștii au constatat că autoutilitara avea efectuate modificări neomologate, anume o suprastructură neomologată, care depășea dimensiunile mașinii. Conducătorul autoutilitarei a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei. De asemenea, s-a dispus reținerea certificatului de înmatriculare și retragerea plăcuțelor cu numărul de înmatriculare ale vehiculului.

Pasajul Unirii este ținta problemelor

Pasajul Unirii a fost redeschis circulației la data de 4 septembrie 2022, după ce a trecut print-un proces de reabilitare care s-a întins pe o perioadă de aproximativ două luni.

De la redeschiderea sa din septembrie, pasajul nu a fost lipsit de probleme. Au avut loc accidente care au implicat diferite vehicule, de la camioane, la furgonete sau autocare.

Cel mai grav dintre evenimentele petrecute de la redeschidere a fost cel care a implicat un autocar cu turiști greci. Șoferul a lovit limitatorul de înălțime, iar construcția de fier a căzut pe autocar. Au fost rănite 21 de persoane, iar o alta a murit din cauza impactului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide