Rolls-Royce a lansat primele imagini teaser cu modelul Dawn Silver Bullet

Autor: ProMotor 13 mart. 2020 Știri auto

Rolls-Royce a lasant un teaser cu prima sa mașină de colecție din noul deceniu: Dawn Silver Bullet Collection.

Dawn este unul dintre cele mai vechi modele de la Rolls-Royce disponibile în prezent, dar este primul care a primit pachetul Collection Car în noul deceniu.

Cei de la Rolls-Royce spun că această ediție limitată la doar 50 de exemplare se inspiră din „modelele roadster faimoase ale anilor 1920” și încearcă să surprindă „atitudinea lipsită de griji a acelor zile îndepărtate într-o expresie îndrăzneață, contemporană, concepută pentru nonconformiști și căutătorii de plăcere”. Primele imagini teaser sugerează un design curat, cu influențe decorative retro.

Punctul culminant al vehiculului este așa-numitul Aero Cowling care modifică silueta mașinii pentru un look mai sportiv. La rândul său, cabina prezintă un mix modern de materiale și elemente de design, inclusiv un bord din fibră de carbon și un tunel de transmisie acoperit cu material matlasat.

Rolls-Royce dorește ca această nouă decapotabilă să îmbine nostalgia trecutului cu „inovația sofisticată a viitorului”, făcând din Dawn Silver Bullet o creație de design atemporală.

Galerie foto

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Motor1.com



Comentarii
Inchide