A fost scos din apă BMW-ul care a plonjat în râul Someș. Ce au aflat polițiștii?

Autor: David Andrei 14 dec. 2020 Știri auto

BMW-ul care a plonjat vineri seara în râul Someș a fost scos din apă cu o platformă. Polițiștii au aflat informații importante care îi vor ajuta în cadrul anchetei.

GALERIE FOTO

Limuzina a fost recuperată cu ajutorul unei platforme din apele râului Someș, după ce a petrecut acolo aproximativ o zi și jumătate. BMW-ul ajunsese în apă în cursul serii de vineri, 11 decembrie.

O echipă de scafandri a ancorat mașina care cântărește aproximativ 1,7 tone.

Din primele cercetări, șoferul se deplasa cu viteză mare când a pierdut controlul direcției. Mașina sa a ajuns în afara carosabilului, s-a răsturnat și a plonjat în apă. Aceasta a continuat să înainteze către malul opus.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotestul pe bărbatul în vârstă de 30 de ani care a produs accidentul, dar acesta nu consumase alcool înainte de a urca la volan. Bărbatul a fost recuperat rapid din apele râului, dar mașina sa a mai rămas acolo până duminică dimineața.

O platformă specială, folosită pentru ridicarea mașinilor parcate neregulamentar, a tras mașina din apă și a transportat-o la un service auto. Posesorul sedanului bavarez a suportat toate cheltuielile.

Compania de asigurare va evalua pagubele și va decide dacă autoturismul merită reparat. În cazul în care costurile de reparație depășesc valoarea de piață a modelului, acesta va fi declarat daună totală.

BMW-ul ajuns în râul Someș, motiv de glumă în mediul online

Accidentul a fost motiv de glumă în mediul online după ce s-a aflat că nimeni nu a fost rănit după plonjonul în râul Someș.

“Sunt cu mașina la spălătorie”, s-a amuzat un user, cu aluzie la o reclamă TV la calmante.

“A intrat să adape caii putere”, râde un altul.

“Erau niște linii de tramvai pe fundul râului și trebuia să ajungă la ele neapărat”, sugerează altul, amintind de conflictul dintre un șofer de BMW și un vatman, care a avut loc în iarna trecută în București.

“Mă cam dezamăgește BMW. Nu a reușit să iasă de acolo cu xDrive?”, glumește unul dintre cei care au văzut imaginile accidentului.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide