Se vinde un BMW Seria 7 din 1997 conservat într-o capuslă de aer

Autor: ProMotor 25 mart. 2020 Știri auto

Există mulți pasionați de mașini pe lumea asta, dar nu știm câți ar fi în stare să facă precum proprietarul acestui BMW.

El are un BMW 740i (E38) produs în 1997, și în ciuda faptului că este mai vechi decât majoritatea mașinilor pe care le vedeți astăzi pe șosea, mașina este practic nouă. Și asta datorită „unei capsule cu recirculare mecanică a aerului” în care este pusă la conservare.

Asta explică actualul proprietar al mașinii într-un anunț online publicat pe eBay Germania. De asemenea, el susține că mașina a fost deținută inițial, pentru o perioadă scurtă de timp, de o femeie născută în 1927. În cele din urmă, mașina a fost transportată în locația sa actuală, Gogolin Slaski din Polonia, iar pe kilometraj arată doar 255 de kilometri.

BMW 740i are sub capotă un motor V8 de 4,4 litri, care produce 282 cai putere (210 kilowati) și 450 Nm cuplu – nu sunt un număr extrem de impresionant după standardele de astăzi, dar sunt niște cifre respectabile. Motorul V8 este conectat la o cutie de viteze automată cu cinci trepte, care trimite puterea roților din spate.

Pozele mașinii dezvăluie într-adevăr starea bună în care se află. Vânzătorul spune că sedanul de lux din anii 90 nu a fost restaurat și se află încă în forma sa inițială.

Mașina se află în prezent în Polonia, iar vânzătorul este dispus să o expedieze în orice țară de pe continentul european. Nu este disponibilă însă pentru America de Nord și Japonia.

Prețul mașinii este de 50.700 de euro.

Galerie foto cu BMW 740i

El are un BMW 740i (E38) produs în 1997, și în ciuda faptului că este mai vechi decât majoritatea mașinilor pe care le vedeți astăzi pe șosea, mașina este practic nouă. Și asta datorită „unei capsule de aer cu recirculare mecanică a aerului”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ebay.de



Comentarii
Inchide