Selly a fost prins conducând cu peste 230 km/h pe A1. Vloggerul se afla la volanul noului său Porsche 911

Autor: Ionuț Vîlciu 25 mart. 2024 Știri auto

Selly, vloggerul român în vârstă de 23 de ani, a rămas fără permis după ce a fost prin conducând cu 236 km/h pe Autostrada A1. Polițiștii i-au reținut permisul timp de patru luni.

Andrei Șelaru, cunoscut în mediul online drept Selly, a fost prins conducând cu 236 km/h pe Autostrada A1, pe tronsonul București – Pitești, în decursul zilei de sâmbătă, 23 martie 2024. El a rămas fără permis de conducere timp de patru luni și a primit o amendă în valoare de 3.300 de lei.

„Astăzi, 23 martie, în jurul orei 14:50, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au depistat în trafic, pe Autostrada A1 București – Pitești, la km. 35 al sensului de mers către Pitești, un autoturism ce se deplasa cu 236 de km/h. Autoturismul a fost oprit, iar, la volanul acestuia, a fost identificat un tânăr, de 23 de ani, din Municipiul Craiova.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă de 3.300 de lei, iar, ca măsură complemetară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație”, au transmis autoritățile.

Selly a rămas fără permis

Selly făcut o postare pe Instagram în care a scris că regretă incidentul și recunoaște că a fost un act iresponsabil. De asemenea, vloggerul spune că perioada în care va fi pieton îi va prinde bine.

Vloggerul se afla la volanul noii sale mașini, un Porsche 911 Turbo S. Supercarul german este echipat cu un motor boxer, cu 6 cilindri, supraalimentat cu două turbine, care dezvoltă 650 CP. Mașina poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 2,7 secunde și poate atinge o viteză maximă de 330 km/h.

Selly nu este la prima abatere, deoarece în 2020, perioadă în care deținea un Mercedes-Benz CLS, a fost depistat de radar cu 189 km/h. Pentru această viteză, vloggerului român i-a fost reținut permisul pentru 3 luni.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide