Șofer prins de radar în timp ce circula cu viteză mare. Avea 218 km/oră pe A1

Autor: Marius Vișan 03 iul. 2023 Știri auto

La data de 2 iulie 2023, polițiștii Biroului Poliție Autostrăzi A1 Deva-Nădlac au oprit pe A1, în zona localității Margina, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani, care a fost înregistrat cu aparatul radar circulând cu viteza de 218 km/h, într-o zonă cu 130 de km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2900 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere pentru 120 de zile.

Acțiunile pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței în trafic au continuat, în ultimele 24 de ore, fiind efectuate 15.404 de testări cu dispozitive etilotest/alcooltest și 633 cu Drug test.

Au fost constatate 150 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Au fost reținute 665 de permise de conducere, dintre care 215 pentru consumul de alcool, 196 pentru viteză și 35 pentru consumul de droguri/substanțe interzise la volan. Totodată, au fost retrase 435 de certificate de înmatriculare

„Siguranța cetățenilor este o prioritate! În acest sens, structurile Ministerului de Interne acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității, fiind pregătite să intervină atunci când situația o impune. Acțiunile polițiștilor și jandarmilor pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică vor continua și în perioada următoare”, informează Poliția Română.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide