Șofer de Anglia? A ieșit din sensul giratoriu direct pe contrasens

Autor: ProMotor 09 apr. 2021 Știri auto

Un șofer din Cluj a ieșit din sensul giratoriu direct pe contrasens, punând în pericol atât pe ceilalți șoferi, cât și pe el înșiși.

Un șofer clujean a postat pe Facebook imagini cu o mașină care circulă pe contrasens. S-a întâmplat în sensul giratoriu aflat sub Podul Calvaria din Cluj-Napoca, informează monitorulcj.ro.

Permisul de conducere „câștigat” în punga cu pufuleți

Clujenii au comentat la postare, judecându-l pe cel care a făcut „manevra” că și-ar fi „câștigat” permisul de conducere în punga cu pufuleți. Mișcarea pe care a făcut-o respectivul șofer l-a pus în pericol atât pe el, cât și pe ceilalți care se aflau în trafic. Și alte incidente asemănătoare se întâmplă în Cluj-Napoca, care îi duc pe șoferii clujeni la un pas de tragedie.

Sursă foto: monitorulcj.ro

Incidente asemănătoare se întâmplă frecvent în toată țara

La începutul acestei săptămâni un șofer a încurcat direcțiile pe A2. Acesta a devenit automat pericol pentru toți ceilalți participanți la trafic. Șoferul, aflat la volanul unei Dacia Sandero de culoare albă, înmatriculată în județul Botoșani, circula pe ceea ce este folosită, în mod normal, ca banda a doua a sensului. Acesta credea că se deplasează pe banda întâi. Nu și-a dat seama că încurcase direcțiile nici când a văzut mașini circulând în direcția lui.

Fotografia a devenit rapid virală și a stârnit furia celor care au văzut-o. “Poftim, fă autostradă la români. De aia nu ne fac ăștia autostrăzi, ca să ne salveze viața!”, spune ironic unul dintre membrii grupului de Facebook. “Carnet suspendat pe cel puțin 10 ani. Data viitoare va deschide bine ochii!”, propune un altul.

“Măcar de-ar fi impact frontal cu un TIR, nu cu un șofer cu mașină mică și cu familia în mașină”, caută un alt utilizator cel mai mic rău dintre toate, în cazul unui accident.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: monitorulcj.ro



Comentarii
Inchide