Șofer de Skoda, filmat în timp ce face mai multe manevre riscante. În final ajunge cu mașina în decor – VIDEO

Autor: Marius Vișan 29 mart. 2022 Știri auto

Un șofer care circula haotic pe un drum național din Alba a fost filmat de către un alt conducător auto. Imaginile au fost postate online.

Așa cum se poate observa și în imaginile filmate de către un șofer martor la acel eveniment, conducătorul autovehiculului s-a angajat în mai multe manevre periculoase.

De mai multe ori, șoferul a fost foarte aproape să iasă în afara drumului cu autoturismul. Conducătorul auto care a realizat filmarea a mai susținut că în final șoferul ”kamikaze” ar fi provocat un accident, la ieșire din comuna Bistra, după ce a circulat haotic mai bine de 10 kilometri.

VIDEO cu șoferul ”kamikaze” aflat la volanul mașinii Skoda

”Asta este o mare greșeala pe care o facem în trafic! Apelați 112 când vedeți astfel de situații! Dacă omul are probleme de sănătate, ori poate probleme psihofizice! Îl lăsam să conducă? Și filmam? Greșit! Trebuie scos din trafic de urgență! Dacă îi lăsam să conducă poate la prima trecere de pietoni (vezi centru Bistra), putem fi chiar noi, copii, rude… victimele!!!!!!”, a comentat un internaut, la postarea conducătorului auto.

Acesta i-a răspuns că a sunat la Politie, dar că șoferul nu a putut fi identificat pentru că a fugit de la locul accidentului, scrie Adevărul.ro.

Un alt șofer a postat o imagine cu mașina ieșita în afara asfaltului.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Adevarul.ro, captură foto YouTube / ziarulunirea.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide