Şoferiţă din Harghita, prinsă beată la volan. Ce alcoolemie avea

Autor: Mediafax 14 mai 2019 Știri auto
Şoferiţă din Harghita, prinsă beată la volan. Ce alcoolemie avea

O femeie în vârstă de 70 de ani din Topliţa, judeţul Harghita, a fost surprinsă de poliţişti, în trafic, la volanul maşinii, având o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

O femeie în vârstă de 70 de ani, din Topliţa, judeţul Harghita, este cercetată penal pentru conducere sub influenţa alcoolului, după ce a fost oprită, duminică, în trafic, iar poliţiştii au constatat că are o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În jurul orei 11.10, o femeie de 70 de ani, din municipiul Topliţa, a fost depistată de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe strada Lungă din localitate, având 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătoarei auto i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele său au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe Lângă Judecătoria Topliţa”, arată reprezentanţii IPJ Harghita.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide