El este șoferul care și-a montat coarne pe capotă și se crede taur în trafic

Autor: David Andrei 17 aug. 2020 Știri auto

Și-a cumpărat o Tesla Model 3 în urmă cu un an și jumătate. Dar a vrut să fie altfel decât toți ceilalți posesori de sedan electric compact. Așa că și-a montat coarne pe capotă. Acum nu mai trece neobservat.

GALERIE FOTO

Este vorba despre Danny Duncan, un vlogger renumit pentru experimentele periculoase. Cele mai multe dintre ele implică și mașini.

În ianuarie 2019, tânărul american și-a cumpărat o Tesla Model 3. Dar nici aceasta nu a rămas în forma initială prea mult timp. Vlogger-ul a montat pe capotă o pereche de coarne, pe care le avusese montate anterior pe capota unei Honda. Legea din Statele Unite nu interzice astfel de accesorii, deși obiectele contondente ar putea fi periculoase pentru pietoni și bicicliști în cazul unui impact.

Ca să monteze coarnele, Danny Duncan a apelat la ajutorul unor specialiști care au găurit capota cu bormașina pentru a fixa acolo suportul. Duncan a primit atenția pe care spera să o primească în trafic. Cei care îl întâlnesc îl privesc mirați, îl fotografiază sau îl filmează. Tesla sa cu coarne de taur pe capotă i-a atras milioane de vizualizări pe YouTube.

Moda coarnelor pe capotă a apărut la sfârșitul anilor ’60, atunci când proprietarii de modele Cadillac puneau coarnele unei anumite rase de taur în partea frontală. Se spune că acea arasă a fost adusă pe pământ american chiar da Cristopher Columb și de coloniștii spanioli.

VIDEO:

Alte decizii caudate ale vlogger-ului care și-a montat coarne pe capotă

Danny Duncan a mers cu tancul peste o mașină în primăvara acestui an. Tot el a cărat un pasager în portbagajul propriei Tesla.

În decembrie 2017, la scurt timp după ce își cumpărase o Honda Fit (Jazz, în Europa) și-a testat mașina în off-road. Ca să arate că nu-i pasă prea mult de Honda cea nouă, i-a rupt oglinda lovind-o cu piciorul.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide