Subaru lansează o ediție limitată pentru BRZ, ce va fi disponibilă doar pe piața din Italia – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 13 oct. 2023 Știri auto

Subaru lansează o ediție specială pentru coupe-ul sportiv BRZ. Touge Limited Edition va fi disponibilă doar în Italia și are câteva îmbunătățiri, comparativ cu o versiune normală.

Subaru introduce pe piață o nouă ediție limitată pentru sportiva BRZ, care aduce modelul japonez mai aproape ca oricând de aspectul unei versiuni STI veritabile. Subaru BRZ Touge, așa cum a fost numită această versiune, va fi produsă în doar 60 de exemplare și va fi disponibilă doar pe piața din Italia. BRZ Touge se mândrește cu o gamă largă de componente marca STI, completate de celebrele jante cu finisaj auriu pe care entuziaștii au ajuns să le adore.

Versiunea BRZ Touge arată mult mai agresiv decât BRZ STI Sport, care se vinde în Japonia, recent dezvăluit și echivalentul său din SUA, BRZ tS. Oferită exclusiv în nuanța Blu Pearl de la Subaru, este completată de jante aurii OZ Superleggera, de 18 inch, completate cu capace centrale roșii. În plus, această ediție specială este echipată cu splitere frontale proeminente, praguri laterale STI, extensii pentru bara spate, un difuzor și un spoiler spate. O altă caracteristică demnă de remarcat este reprezentată de țevile de evacuare duble mai mari, realizate de tunerul italian Supersprint, care afișează și inscripția „Touge”.

Subaru BRZ Touge – Aproape STI-ul la care visează fanii

La interior, elementele specifice ediției Touge sunt limitate la pragurile numerotate și la tapițeria din piele neagră cu inserții roșii, care este foarte asemănătoare cu cea regăsită pe BRZ tS, versiune ce se vinde pe piața din SUA. Dotările standard includ faruri LED adaptive, scaune sport, un sistem de infotainment cu diagonala de 8 inch și un sistem audio cu 6 difuzoare.

Sub capotă regăsim familiarul motor boxer de 2,4 litri, care produce 234 CP și 250 Nm cuplu motor maxim. Puterea este transmisă către puntea spate printr-o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, ajutată de un diferențial cu alunecare limitată. Subaru declară un timp de accelerare de la 0 la 100 km/h de 6,3 secunde.

Ținând cont că este o ediție limitată la doar 60 de exemplare, ne așteptăm să se vândă destul de repede, în ciuda unui preț destul de mare, de 49.500 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Subaru


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide