SURPRIZĂ: este aceasta noua generaţie Volkswagen Passat?

Autor: Oraan Mărculescu 02 mai 2014 Știri auto

Noua generaţie Volkswagen Passat, cu indicativul B8, va fi una dintre premierele cele mai importante de la Salonul Auto Paris 2014, dar, deocamdată, rămâne o necunoscută, aspectul său fiind ţinut ascuns cu stricteţe de germani.

Bun, şi acum să vedem ce-i mai rămâne lui Audi A4…

În China, însă, fotografii spioni au reuşit să surprindă foarte uşor noul Passat Magotan, destinat pieţei chineze. Sau cel puţin aşa afirmă cei care au pus în circulaţie aceste fotografii pe net.

Hopa, interior de Golf pentru noul Passat?…

Imaginile ne relevă un stil la fel de sobru ca al actualului Passat, dar cu o uşoară notă de eleganţă ”a la Audi” (lucru vizibil în principal la nivelul stopurilor). Interiorul, în schimb, e foarte asemănător cu cel de la Golf 7, ceea ce întăreşte ideea utilizării platformei modulare MQB.

Deci, Audi A4 îşi mai are sensul dacă Passat-ul vine cu un astfel de stil evoluat?

Şi acum, marea întrebare: va arăta la fel şi noul Passat pentru Europa? Ei bine, noi credem că da, în foarte mare parte. Adică la fel cum stă situaţia acum cu Passat-ul european şi cel produs în SUA, respectiv China (marea diferenţă constă în prezenţa celui de-al treilea geam lateral pentru versiunile americană şi chinezească).

Până când vom avea mai multe date despre noul Passat B8, avem o întrebare pentru voi:

CREDEŢI CĂ, DACĂ VA ARĂTA AŞA, NOUL VW PASSAT VA AVEA SUCCES?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide