Teaser cu noul Volkswagen Polo. Modelul își continuă istoria de peste 45 de ani

Autor: Marius Vișan 19 apr. 2021 Știri auto

Volkswagen Polo este parte integrantă a segmentului de mașini mici încă din anul 1975. Polo este unul dintre cele mai de succes modele din clasa sa, nu doar în Germania, ci pe multe piețe din întreaga lume. Până în prezent s-au vândut aproximativ 18 milioane de unități.

Volkswagen își continuă istoria produselor de peste 45 de ani cu noul Polo. Modelul va sărbători premiera mondială virtuală joi, 22 aprilie la ora 11 dimineața.

Fie ca vorbim despre versiunea din anii 1970, legendarul Polo Coupé G40, Polo Cross, Polo TGI pe GPL sau Polo GTI,  Volkswagen a produs modele Polo economice, sportive și uneori neconvenționale de-a lungul deceniilor.

Așa cum a făcut-o cu Golf, Volkswagen a reușit aproape imposibilul din punct de vedere al designului: a creat o mașină mică, elegantă și cu design atemporal, și a plasat-o într-un segment sensibil la prețuri competitive.

Best-seller-ul Volkswagen Polo ajunge într-o nouă etapă

Noua versiune a lui Polo continuă, de asemenea, această evoluție. Schițele care prezintă noile benzi luminoase și farurile cu LED din grila frontală oferă o previzualizare a designului optimizat.

Imaginea teaser pune accentul pe noul design al farurilor, care este puțin mai subțire în comparație cu modelul actual, cu o semnătură LED DRL mai modernă. Cele două faruri par a fi unite între ele printr-o bandă luminoasă subțire, întreruptă de sigla care se află pe o grilă ușor actualizată.

Mai multe informații vor fi disponibile în curând, deoarece premiera mondială virtuală a noului Polo va avea loc joi, 22 aprilie.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide