Teasing: noua Honda Civic Tourer surprinsă în teste

Autor: Oraan Mărculescu 26 iul. 2013 Știri auto

Iniţial, Honda Civic Tourer a apărut sub forma unui surprinzător concept, la Salonul Auto Geneva 2013, feedback-ul publicului fiind foarte bun.

Până când vom vedea modelul de serie la Salonul Auto Frankfurt 2013, departamentul de marketing al japonezilor s-a gândit să ne ofere un preview al noii maşini, prin intermediul unui teasing.

Din imaginile camuflate ale maşinilor de teste se observă că maşina de serie nu va avea modificări notabile faţă de concept. Însă versiunea break va aduce o noutate tehnică faţă de hatchback: suspensia spate adaptivă.

Noul sistem Adaptive Damper System va oferi trei moduri de funcţionare: Comfort, Normal şi Dynamic, inginerii japonezi propunându-şi să le ofere clienţilor unul dintre cele mai dinamice breakuri de clasă compactă ale momentului, dacă nu chiar cel mai dinamic.

Pentru moment, nu ştim dacă vorbim de un sistem standard sau doar opţional pentru anumite versiuni de motorizare, dar e destul de clar că noua Honda Civic Tourer are şanse mari să devină un model popular, mai ales în rândul familiştilor amatori de sportivitate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide