Honda Civic Tourer Concept prefigurează breakul compact derivat din Civic

Compacta japonezilor vine la Geneva 2013 nu cu versiunea în trei uşi, după cum se aşteptau fanii, ci, surpriză, cu un break derivat din hatchback. O propunere foarte interesantă şi care sperăm că va ajunge şi în producţia de serie: Honda Civic Tourer Concept.

Honda Civic Tourer Concept prefigurează breakul compact derivat din Civic Honda Civic Tourer Concept prefigurează breakul compact derivat din Civic

Japonezii ne-au ”ameninţat” deja cu Honda Civic Tourer Concept prezentându-ne o schiţă nu de mult, însă imaginile oficiale ale conceptului ne relevă o maşină de-a dreptul inedită pentru segmentul breakurilor de clasă compactă.

Honda nu ne gratulează, deocamdată, cu detalii dimensionale sau tehnice ale lui Civic Tourer Concept, dar imaginile vorbesc de la sine despre ideile care au stat la baza designului.

În plus, chiar dacă partea frontală are un aspect similar cu al hatchback-ului, baghetele de tip LED care încadrează blocurile optice par a fi un indiciu pentru un iminent upgrade al lui Civic, care să-i confere gamei o imagine şi mai personală.

Partea din spate a conceptului de la Geneva 2013 continuă în mod armonios liniile complexe ale hatchback-ului, Civic Tourer arătând foarte sportiv şi extravagant, ba chiar am putea spune că e un adevărat shooting-break (mai ales datorită păstrării ideii mânerelor disimulate ale uşilor spate).

Mai multe detalii şi imagini, în curând.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.