Top șase produse auto pe care le poți cumpăra de la Kaufland

Autor: Daniel Samoilă 17 nov. 2021 Știri auto

Lanțul de retail Kaufland a pregătit în oferta sa câteva produse auto, pe care le poți cumpăra în perioada următoare. Sunt mai multe accesorii utile, în special pentru că vine sezonul rece.

Printre produsele pe care le poți cumpără se numără o aerotermă auto, care are funcții de ventilare și dezghețare. Tot în oferta celor de la Kaufland mai găsim și o protecție pentru parbriz, benefică în sezonul rece.

Intră în Galeria FOTO

În catalogul Kaufland se mai regăsește și un cablu de pornire, dezumidficator și rezerve dezumidificator și un cric hidraulic cu roți.

De asemenea, se mai pot găsi și alte produse: antigel, ulei pentru motor, spray anti-rugină, lichid de parbriz, odorizante auto și un creion anti-rugină.

Șase produse auto pe care le poți cumpăra de la Kaufland

1. Aerotermă auto

Un produs care merită cumpărat este o aerotermă auto care costă 40 de lei. Aceasta se conectează la priza de 12 V a mașinii și vine cu funcții de ventilare și dezghețare.

2. Cric hidraulic cu roți

Acest produs costă 109.90 lei. Cricul poate susține o greutate maximă de două tone și vine cu mai multe accesorii. O altă caracteristică este aceea că poate fi reglat la o înălțime cuprinsă între 14,2 și 36,6 centimetri.

3. Cric hidraulic auto

În gama de produse Kaufland mai regăsim un alt cric hidraulic, dar fără roți. Acesta costă 70 de lei și poate susține o greutate maximă de cinci tone. El poate fi reglat pentru o înălțime de cca. 19,5 – 38 centimetri.

4. Cablu de pornire

Benefic pentru sezonul rece și este un cablu de pornire, care are prețul de 50 de lei. Acesta are o lungime de 3,5 metri și vine echipat cu cleme de siguranță izolate și lumină LED.

5. Dezumidificator

În gama de produse de la Kaufland se regăsește și un dezumidificator, care are o durată de utilizare între 1 și 3 luni. Acesta costă 13 lei și combate mirosul de mucegai și previne apariția mucegaiului.

6. Protecție parbriz

În catalogul Kaufland mai găsi și o protecție pentru parbriz, benefică în sezonul rece. Costă 13 lei și are o dimensiune de cca. 186×90 centimetri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Shutterstock



Comentarii
Inchide