TOP SUV-uri second-hand pe care le poți cumpăra cu doar 6.000 de euro la sfârșitul acestui an

Autor: Ionuț Vîlciu 15 dec. 2022 Știri auto

Fiecare dintre noi caută cele mai bune oferte, fie că e vorba de o locuință, mașină sau diverse alte obiecte. Când discutăm despre mașini, SUV-urile sunt la mare căutare. Vedem astfel de modele în oferta majorității producătorilor auto, fapt pentru care în piață există câte ceva pentru fiecare client.

În ciuda faptului că există modele din abundență, prețurile sunt destul de mari și nu toată lumea își poate permite o mașină nouă. Am creat o listă cu cinci modele second-hand accesibile, economice, care să satisfacă nevoile doritorilor de SUV-uri. Toate mașinile alese pot fi găsite pe Mobile.de și niciuna nu costă mai mult de 6.000 de euro.

Volkswagen Tiguan

Deschidem lista cu prima generație a Volkswagenului Tiguan. SUV-ul german rămâne în topul preferințelor cumpărătorilor, fie că este vorba de mașini sau la mâna a doua. Cel pe care l-am găsit este un exemplar din anul 2007 și are la bord 200.000 de kilometri. Motorul este unul de 1,4 litri pe benzină și dezvoltă 150 CP. Cutia de viteze este manuală și are transmisie integrală. Mașina are un aspect îngrijit, iar interiorul este curat, fără rupturi. Prețul cerut pe această mașină este de 5.999 de euro.

suv

Toyota RAV4

Un alt favorit al publicului este Toyota RAV4. Datorită fiabilității și a aspectelor practice, RAV4 este un model foarte apreciat în toată lumea. Cea pe care noi am ales-o este un model din 2006 cu 178.000 de kilometri la bord. Motorul este unul de 2,2 litri pe motorină, care produce 177 CP. Cutia la care motorul este cuplat este una manuală, iar mașina are și sistem de tracțiune integrală. Chiar dacă nu este cea mai luxoasă mașina, Toyota RAV4 este un SUV fiabil, pentru care nu va trebui să cheltuiești foarte mulți bani. Prețul cu care se vinde această mașină este de 6.000 de euro.

Honda CR-V

Un alt SUV japonez popular este Honda CR-V. La fel ca Toyota, această Honda folosește un motor de 2,2 litri diesel, dar care produce 140 CP. Mașina are cutie de viteze manuală și tracțiune integrală. Prețul pentru acest exemplar din 2008 cu 162.000 de kilometri la bord este de 5.999 de euro.

Mitsubishi ASX

Rămânem în tabăra japonezelor și pentru următoarea mașină, anume Mitsubishi ASX. SUV-ul de mici dimensiuni oferit de Mitsubishi este o mașină simplă, fără prea multe pretenții, dar care poate satisface nevoile pentru majoritatea cumpărătorilor. Am ales un model din 2010 cu motorul de 1,8 diesel, care produce 150 CP. Transmisia este una manuală, iar puterea este livrată doar punții față. Mașina are la bord 265.912 de kilometri, dar pare îngrijită, iar interiorul este curat. Prețul cerut este de 5.799 de euro.

Opel Antara

Poate că nu este la fel de popular ca celelalte SUV-uri din această listă, dar Opel Antara poate fi o opțiune bună pe piața mașinilor second-hand. Cel pe care l-am selectat este un model bine echipat, din anul 2008. Are un motor de 2,0 litri pe motorină, care produce 150 CP, cutie de viteze manuală și transmisie integrală. Mașina vine echipată cu faruri cu xenon, interior din piele și ornamente cu aspect de lemn. Acest Opel Antara a parcurs 176.519 de kilometri și se vinde pentru 5.990 de euro.

suv

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Netcarshow, Mobile.de


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide