Toyota Aygo X este disponibilă pentru comenzi. Cât costă crossoverul nipon în România?

Autor: Mihai Morcovescu 11 ian. 2022 Știri auto

Noul model Toyota Aygo X poate fi comandat în România. Crossover-ul de segment A este oferit într-o singură versiune de motorizare pe benzină.

În urmă cu două luni, producătorul nipon de automobile făcuse publice primele imagini și detalii referitoare la noua Toyota Aygo X. Acum, noul crossover de clasă mică este disponibil pentru comenzi și pe piața auto din țara noastră.

Toyota Aygo X costă de la 13.970 de euro

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Mașina este disponibilă într-o singură versiune de motorizare. Este vorba despre un benzinar de 1,0 litru, care oferă 72 CP și 93 Nm de cuplu. Acesta poate fi asociat fie unei cutii de viteze manuală cu cinci 5 trepte, fie unei transmisii automate de tip CVT.

În cazul versiunii manuale, Aygo X poate sprinta de la 0 la 100 km/h în 15,6 secunde. Viteza maximă declarată este de 158 km/h. Varianta cu transmisie CVT atinge „suta” în 15,5 secunde, iar viteza de vârf poate ajunge la 151 km/h.

Noua Toyota Aygo X este oferită în România în patru niveluri de echipare: Active, Dynamic, Exclusive și Limited Edition. Modelul entry-level, Aygo X Dynamic 1.0 VVT-i cu cutie manuală cu cinci trepte pornește de la 13.970 de euro.

Cea mai ifetină variantă cu transmisie CVT costă de la 16.525 de euro (nivel de echipare Dynamic). Versiunea de top este Aygo X 1.0 VVT-i cu transmisie CVT, în nivelul de echipare Limited Edition. Prețul de catalog este de 19.965 de euro.

Sursa: Toyota

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Toyota


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide