Tunerul german ABT scoate ce-i mai bun dintr-un Audi SQ8. A primit îmbunătățiri de styling și putere care îl fac irezistibil – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 16 ian. 2020 Știri auto

Tunerul german ABT are vești bune pentru iubitorii de SUV-uri Audi.

Un Audi SQ8 a primit îmbunătățiri de styling și putere care îl fac irezistibil, iar pozele ne arată până unde se poate ajunge. Prima modificare pe care o veți observa este kit-ul complet care îi modifică aerodinamica, precum și un spoiler extins pentru acoperiș.

GALERIE FOTO

 

La cerere, specialiștii în tuning de la ABT i-au oferit lui SQ8 un upgrade de performanță ABT Power, care i-au crescut puterea motorului V8 TDI de 4,0 litri de la 429 CP la 503 CP. Cuplul maxim a crescut de la 900 până la 970 Nm.

Drept urmare, SUV-ul poate sprinta de 0-100 km / h  în 4,6 secunde, comparativ cu timpul de 4,8 secunde pe care poate să îl facă modelul stoc.

Inginerii ABT au îmbunătățit, de asemenea, dinamica SUV-ului cu ajutorul unui kit de suspensie adaptativă. Prin scăderea centrului de greutate, Audi SQ8 de la ABT ar trebui să ofere senzații tari pe viraje. Sistemul oferă trei moduri pe care șoferul le poate alege – Comfort, Sport și Loading Level care coboară SQ8 cu până la 65 mm (2,5 in) în comparație cu modul Comfort al modelului standard.

ABT completează kit-ul de personalizare și cu câteva modificări interioare, cum ar fi carcasele din carbon pentru scaune, lumini speciale de întâmpinare pe uși și buton de pornire din aluminiu.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops



Comentarii
Inchide