Un copil de 6 ani face launch control cu un Volkswagen Golf R

Autor: ProMotor 16 mart. 2020 Știri auto

În mod normal, un puști de 6 ani nu are ce să caute la volanul unui Volkswagen Golf R!

Pasiunea pentru mașini nu are vârstă… și nici limite. Acesta se pare că este motto-ul după care unii oameni își cresc copii, cel puțin așa reiese din clipul de mai jos.

S-a petrecut în Marea Britanie. Un copil de 6 ani a fost pus să conducă un Volkswagen Golf R, și nu doar să miște de volan în timp ce se află în brațele tatălui, la viteză mică. El a stat singur în scaunul șoferului, a avut acces la pedale, și chiar a făcut un launch control de toată frumusețea. Mașina pe care o conduce poate sprinta de la 0 – 100 de km în 3,7 secunde.

Imaginile cu el accelerând în forță sunt destul de șocante. Inconștiența celor care îl supraveghează este foarte mare, copilul nu are deloc protecție, iar în orice moment situația putea scăpa de sub control.

Copilul face eforturi să-și păstreze poziția de condus, deși tendința mașinii este de a-l băga în scaun în timp de motorul accelerează. La un moment dat se vede cum mașina trece printre doi stâlpi, aceasta fiind o situație care se putea termina cu accident dacă copilul nu s-ar fi încadrat corect.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube



Comentarii
Inchide