Un Corvette Z06 de peste 100.000 de euro a cedat după primii 80 de km – VIDEO

Autor: Andreea Ditcov 31 dec. 2022 Știri auto

Ceea ce face un Corvette Z06 atât de special este motorul său.

Este vorba despre un V8 de 5,5 litri care produce 670 CP și un cuplu de 624 Nm, dar se pare că ar putea exista deja probleme cu propulsia ultimului model scos la vânzare. Un proprietar de Z06, pe nume Marco Garcia s-a plâns de motorul mașinii sale, după ce acesta a cedat în timp ce bărbatul se ducea acasă cu noua mașină luată de la reprezentanța Chevrolet.

Zgomotul s-a auzit după primii kilometri parcurși

Acesta a filmat întâmplarea și a realizat un videoclip unde a relatat experiența sa neplăcută. Garcia a spus că problema a apărut în timp ce mașina îi era livrată, iar automobilul a cedat în drum spre casă. Modelul 2023 al Corvette Z06 costă cel puțin 112.500 de dolari (106.000 de euro), în funcție de echipările de bord alese.

Garcia a ajuns la reprezentanță cu mașina sa, un Corvette C8 Stingray. Pentru că nu era însoțit de nimeni, agentul de vânzări s-a oferit să conducă vechea mașină până acasă. Noul proprietar s-a urcat la volanul Z06, a parcurs drumul până acasă, apoi s-a întors cu agentul de vânzări la reprezentanță, unde urma să îl lase. În timpul primului drum motorul a început să scoată un zgomot care a continuat și pe parcursul celui de-al doilea drum, în timp ce agentul se afla în mașină. Odată plecat singur de la reprezentanță, mașina a început să piardă din putere, iar Garcia s-a văzut nevoit să oprească pe marginea autostrăzii, scrie carscoops.com.

A parcurs doar 84 de kilometri

Ghinionul noului proprietar nu s-a oprit aici, compania de la care a cumpărat mașina dorind să îl taxeze pentru platforma pe care automobilul a fost adus a doua zi. Mașina a poposit timp de o noapte pe proprietatea lui Garcia. Acolo a încercat să mai pornească odată noul automobil, însă zgomotul scos a devenit din ce în ce mai puternic, iar din evacuare a început să iasă fum.

Potrivit kilometrajului de bord, Z06 a parcurs doar 84 kilometri înainte ca motorul să se defecteze, ceea ce reprezintă doar o zecime din distanța de rodare de 805 kilometri. În cazul în care șoferul mașinii ar fi încercat să abuzeze de pedala de accelerație, trebuie precizat că mașina limitează automat nivelul de turații în perioada de rodare.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=WsM4IRi8BKg

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură video - YouTube (Marco POLO!!)


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide