Un ”esemplare rarissimo” de Fiat 600 din 1962, care costă cât un Porsche

Autor: Marius Vișan 29 ian. 2016 Știri auto

 

După ce am văzut cum arată un BMW-ul X6 tunat, de 90.000 de euro, şi ne-am mirat de un alt BMW din 1992 care avea un preţ strigător la cer (300.000 de euro), am zis să ieşim din zona mărcii bavareze şi să vedem ce alte mărci mai sunt vândute la preţuri supraevaluate, deşi maşinile în sine nu impresionează nici prin viteză, nici prin dotări. Aşa am dat peste acest Fiat 600 JOLLY GHIA fabricat în 1962. Anunţul pare în regulă la prima vedere, doar că, dacă ne uităm mai atent vedem că preţul maşinii este de 90.000 de euro. 

Pentru Galerie Foto click AICI



Din descriere vedem că avem de-a face cu un italian get-beget. Informaţiile despre maşină sunt destul de puţine, nu ştim decât că are 14.800 de kilometri la bord, motor pe benzină, cutie de viteze manuală, iar toate piesele sunt originale. Bănuim că a uitat să treacă şi faptul că maşina a fost condusă la un moment dat chiar de însuşi Berlusconi ”Il Duce”, lucru care i-a adăugat maşinii câteva zeci de mii de euro la preţul final, altfel nu ne explicăm cum de preţul este atât de mare.

Pentru Galerie Foto click AICI


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide