Un hoț care colecționa 26 de mașini furate a fost prins pentru cu totul altceva

Autor: Marius Vișan 15 mai 2020 Știri auto

Cine s-ar fi gândit că un hoț ar putea să colecționeze mașini furate într-un hambar? Când autoritățile din Getaria, Spania au arestat un bărbat de 42 de ani pentru furtul unui generator electric de pe un șantier, nu s-au așteptat să găsească la ascunzătoarea sa și o veritabilă colecție de vehicule furate. Mașinile au fost furate din diferite țări din Europa.

Polițiștii au găsit generatorul ascuns sub o prelată într-o fermă, dar ancheta ulterioară i-au dus spre locul unde a descoperită o colecție de 26 de mașini performante. Vehiculele în cauză erau parcate în interiorul unui hambar și sunt un amestec de modele: Mitsubishi Lancer, Subaru STI, Ford Escort RS Cosworth și Ford Sierra RS Cosworth, Lancia Delta Integrale, un foarte rar exemplar Mercedes-Benz 190E , câteva BMW M3, un Renault R5 Turbo, un Peugeot 205 GTI și altele.

26 de mașini furate, modele performante

Lista de mașini aflată în acest hambar indică faptul că hoțul (sau hoții) aveau gusturi destul de bune în materie de mașini, sau  poate a încercat să-l imite pe Nicolas Cage în filmul „Gone in Sixty Seconds”.

Potrivit Ertzaintza, forțele de poliție din regiunea Bască, mașinile urmau să fie oferite spre vânzare, unele dintre ele purtând numere VIN falsificate. Bărbatul a fost arestat, iar în posesia lui au fost găsite două arme de foc, muniție și 10.000 de euro în numerar.

În cele din urmă, autoritățile l-au acuzat pe bărbatul în vârstă de 42 de ani pentru furtul generatorului, precum și deținere de arme, dar și pentru modificarea numerelor VIN ale mașinilor.

În ceea ce privește vehiculele, acestea par să fie într-o formă excelentă, ceea ce ar putea fi o veste bună pentru proprietarii lor, care vor fi anunțați, în curând, despre descoperirea făcută de oamenii legii.

Din aceeași categorie de articole mai puteți vedea și Topul celor mai scumpe mașini furate care au încercat să intre în România în 2019.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide