Un instructor auto din Teleorman a fost prins când primea 500 de euro pentru a ajuta un elev să treacă de proba practică

Autor: Ionuț Vîlciu 19 apr. 2023 Știri auto

Un instructor auto din Teleorman a fost prins în flagrant pentru trafic de influență. Bărbatul ar fi primit 500 de euro de la un elev pentru a-l ajuta să treacă de proba practică.

Obținerea permisului de conducere este un pas important, indiferent de vârsta la care este obținut. Toată lumea vrea să se deplaseze cât mai repede și mai ușor, așa că oamenii vor să fie independenți din acest punct de vedere. Cu toate acestea, există și cazuri în care unii oameni au obținut sau încearcă să obțină acest drept în moduri ilicite.

Un instructor auto din județul Teleorman a fost prins în flagrant de ofițerii DGA când a primit 500 de euro de la un elev al unei școli de șoferi pe care l-a lăsat să creadă că poate influența polițiștii examinatori pentru a-l ajuta să promoveze proba practică în vederea obținerii permisului de conducere.

Un instructor auto a fost prins după ce a primit suma de 500 de euro de la un elev

La data de 19.04.2023, ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Teleorman, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, au reușit să îl prindă în flagrant pe un instructor auto, imediat după ce a primit o sumă de bani de la un cursant al unei școli de șoferi, lăsându-l să creadă că îi poate facilita obținerea permisului de conducere.

În fapt, în cursul dimineții zilei de miercuri, 19 aprilie 2023, instructorul auto a primit suma de 500 de euro de la cursantul în cauză, în schimbul traficării unei presupuse influențe asupra polițiștilor examinatori din cadrul Serviciului regim permise și înmatriculări Teleorman. Astfel, persoana în cauză ar fi trebuit să promoveze proba practică pentru obținerea permisului de conducere.
Instructorul auto a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență.

Conform reglementărilor Codului de procedură penală, orice persoană este considerată nevinovată până la stabilirea vinovăției sale printr-o hotărâre penală definitivă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide