Un nou SUV Dacia? Ce anunţă Renault – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 03 feb. 2016 Știri auto

Mini crossover-ul Renault Kwid a fost reperat recent în teste pe drumurile din Europa. Complet înfăşurat în camuflaj, Kwid poartă aceleaşi linii generale şi stopuri identice ca omologul său indian, modelul fiind dedicat deocamdată doar pieţei din India. 

Întrebările care se pun sunt dacă Renault va aduce Kwid şi pe pieţele europene, iar în acest caz, va fi sub marca proprie sau comercializate sub marca Dacia? Click aici pentru fotografia cu Renault Kwid surprins în teste pe soselele din Europa.Actualizările aduse lui Kwid pentru a se conforma cu standardele europene de emisii şi siguranţă, probabil că vor avea o influenţă şi asupra preţului pentru care va fi vândut în Europa, preţ care în India porneşte de la doar  3.900 de dolari.

Pentru un Kwid cu ceva opţiuni suplimentare, vândut în India pentru echivalentul a 5.340 de dolari, constructorul oferă un bord dotat cu un ecran touchscreen de 7 inci, cu Bluetooth, AUX, USB, închidere centralizată, geamuri electrice faţă şi faruri de ceaţă.

Cu o lungime de 3,68 de metri, o lăţime de 1.580 mm şi o gardă la sol de circa 18 de centimetri, Kwid se prezintă ca o nouă simpatică, harnică şi accesibilă. Kwid este construit pe platforma CMF-A, dezvoltată de Renault în parteneriat cu Nissan. 

Carlos Ghosn CEO-ul Renault a exclus ca micul Kwid să fie vândut în Europa sub sigla Dacia. Astfel, am primit şi răspunsul – cu excepţia cazului în care grupul nu îşi schimbă între timp planurile.

Click aici pentru imagini cu Renault Kwid 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide