Un piteştean şi-a găsit maşina transformată în tomberon – FOTO

Autor: ProMotor 02 iun. 2020 Știri auto

Un piteștean și-a găsit mașina transformată în tomberon. Fotografia cu autoturismul pe care se află aruncate multe gunoaie a fost postată pe Facebook de către consilierul local Ionuț Olariu.

„Civilizație de Pitești. M-am oprit să fac o poză (parcarea de vis a vis de fosta BTR – str. Vasile Lupu, colț cu str. Egalității”, a scris Ionuț Olariu, luni, pe Facebook.

Ceea ce pare a fi o răzbunare sau cel puțin o glumă proastă s-a întâmplat într-un cartier al Piteștiului. Pe autoturism a ajuns o parte consistentă a conținutul unui ghene de gunoi.

Mașina se află în parcarea Agenției Regionale de Protecția Mediului Pitești

Cei care cunosc zona spun că mașina se află în parcarea Agenției Regionale de Protecția Mediului Pitești. Mașina nu se află sub balconul unui bloc de locuințe, așa că nu putem bănui că ar fi vorba de o răzbunare a unui șofer pentru un loc de parcare ocupat abuziv. Se pare că gunoiul este aruncat intenționat pe mașină pentru a transmite un mesaj.

„Categoric a fost intenționat. Cred că a fost un tomberon cu vârf!? sper să fie o reglare între două persoane și nu o formă de protest față de autorități (locale/județene/naționale)” a mai scris consilierul local Ionuț Olariu în postarea de pe rețeaua de socializare.

Un piteştean şi-a găsit maşina transformată în tomberon
Un piteştean şi-a găsit maşina transformată în tomberon

Făptașul ar putea primi o amendă de până la 500 de lei

Dacă este prins, făptașul ar putea primi amendă. Autoritățile din Pitești sancționează aruncarea de către persoanele fizice sau juridice a deșeurilor menajere sau a resturilor vegetale cu amendă de la 200 la 500 de lei. Pe lângă asta, în funcție de pagubele aduse mașinii, proprietarul ar putea depune plângere la Poliție pentru distrugere.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: epitesti.ro



Comentarii
Inchide