Un tânăr de 18 ani este cercetat pentru 4 infracțiuni după ce a furat o mașină

Autor: Marius Vișan 27 mai 2020 Știri auto
Un tânăr de 18 ani este cercetat pentru 4 infracțiuni după ce a furat o mașină

Un tânăr de 18 ani a furat o mașină aflată în parcarea stațiunii Lacu Sărat din Brăila. El nu a apucat să ajungă prea departe cu mașina pentru că la scurt timp s-a oprit într-un stâlp. Tânărul se afla sub influența alcoolului și nu avea permis de conducere.

În noaptea de 26 mai, în jurul orei 01.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o parcare situată la intrarea în Stațiunea Lacu Sărat, s-a produs un accident rutier.

A furat o mașină lăsată cu cheile în contact

„Din primele verificări a rezultat că este vorba despre un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Brăila, care, profitând de neatenția utilizatorului unei mașini staționate în parcarea respectivă, ar fi sustras vehiculul, găsind cheile în contact. La scurt timp, acesta ar fi pierdut controlul asupra autoturismului și ar fi intrat într-un stâlp, rezultând vătămarea sa corporală”, a precizat inspector Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,61 mg/l. Ulterior tânărul a fost condus la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și recoltarea probelor biologice de sânge.

Cercetat pentru 4 infracțiuni

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, furt în scop de folosință, conducere a unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului.

Sursă: obiectivbr.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide