Un TIR a luat foc pe Autostrada Soarelui – FOTO

Autor: Marius Vișan 25 iun. 2020 Știri auto

Un TIR a luat foc pe Autostrada Soarelui, incidentul ducând la blocarea temporară a traficului. Incendiul a izbucnit după ce camionul s-a lovit de un alt TIR care circula în fața sa.

Traficul rutier este întrerupt joi dimineață pe Autostrada Soarelui. Două TIR-uri s-au ciocnit, iar unul dintre ele a luat foc. Incendiul a avut loc în dreptul localității Brănești, Ilfov.

Update: 9:50 – Circulația a fost reluată.

”Traficul rutier este întrerupt pe A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 26, localitatea Brăneşti, judeţul Ilfov, pe sensul către litoral, unde a avut loc o coliziune între două autotrenuri. În urma impactului, a izbucnit un incendiu la nivelul unuia dintre autotrenuri, rămânând imobilizat pe a doua bandă”, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Un TIR a luat foc: Nu au existat victime

Accidentul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă circulaţia este oprită pe sensul către Constanţa pentru a permite intervenţia autospecialelor.

Intră în galeria foto

Traficul a fost deviat pe la nodul rutier de la kilometrul 15, conform Centrului Infotrafic, informează Adevărul.ro.

Pe sensul de mers către Constanța se formase o coloană de mașini ce măsura aproximativ cinci kilometri.

Incidente asemănătoare

Ieri, 24 iunie, trei autobuze au fost mistuite de flăcări în municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița. Din fericire, nu au existat victime. Martorii au declarat că focul s-a extins de la unul dintre autobuze la celelalte două. Pompierii au primit alarma de incendiu noaptea trecută în jurul orei 01:00.

Un alt accident de TIR a avut loc recent pe autostrada Deva-Sibiu

La sfârșitul lunii aprilie, șoferul unui TIR încărcat cu carbonat de calciu a pierdut controlul volanului, a spulberat parapetul metalic dintre cele două sensuri de circulație și a pătruns pe contrasens.

Evenimentul rutier a avut loc pe 30 aprilie, pe autostrada Deva-Sibiu, pe sensul care Sibiu, în apropiere de Simeria. Din fericire, în acel moment din sens opus nu venea niciun alt autovehicul, astfel că nimeni nu a fost rănit, în timp ce șoferul mașinii de mare tonaj s-a ales cu o sperietură.

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide