O Toyota a fost filmată în timp ce transportă un Maybach pe acoperiș – VIDEO

Autor: Radu Țuțulan 17 nov. 2023 Știri auto

Un video realizat în Rusia luna trecută a devenit viral pe internet. O Toyota Land Cruiser cară pe plafon un Maybach, așezat pe două traverse de lemn și prins cu câteva chingi, precum o saltea de pat.

De câte ori ai avut ocazia să vezi până acum un SUV care să care pe plafon un sedan de lux? Un locuitor din orașul Rostov-pe-Don, din sudul Rusiei, a surprins un astfel de moment. Și a avut inspirația de a filma scena uimitoare. Iar după ce a încărcat imaginile pe internet, clipul a devenit viral.

Toyota Land Cruiser transportă pe acoperiș un Maybach

O Toyota Land Cruiser, cu un Mercedes-Maybach S-Class cocoțat pe plafon, se insinuează pe străzile orașului. Sedanul de lux este așezat pe două traverse din lemn. Osiile sunt prinse de SUV cu câteva chingi, așa cum ai ancora o saltea de plafonul mașinii.

Cu toate că Land Cruiser este o mașină de teren robustă, aceasta s-a lăsat serios sub greutatea mărețului Maybach. Pentru că și la propriu și la figurat este o mașină cu greutate. Are 2.2 tone, 5.4 metri lungime, 1.9 metri lățime și aproape un metru și jumătate înălțime. Iar ampatamentul este de aproape 3.4 metri.

Deci, chiar și pentru imbatabilul Land Cruiser este mult de transportat. Și este cât se poate de evident că SUV-ul depune mult efort. Dar merge înainte.

Un combo ciudat filmat în Rostov-pe-Don

Roțile aerodinamice ale Maybach-ului încadrează plafonul Toyota. Iar cine ar vedea doar poza, ar considera cu siguranță că e o imagine trucată.

Pentru că nu te poți întreba de ce ar alege cineva să transporte o mașină de lux pe plafonul altei mașini de lux?! Mai ales că, cel mai probabil, a apelat la o macara sau motostivuitor pentru a o urca acolo.

De apreciat, totuși, că cei care au ales să transporte astfel elegantul Maybach s-au gândit, oarecum, și la siguranță. Au atârnat un triunghi reflectorizant de bara din spate a sedanului de pe plafon. Astfel încât șoferii care circulă în spatele transportului agabaritic să-l poată observa mai bine. Cum oare nu ai putea remarca așa ceva?!

Distribuit pe rețelele de socializare, videoclipul a adunat numeroase comentarii. Unii s-au amuzat, alții au ironizat, dar majoritatea au fost uimiți de această imagine.

Sursă: Autoevolution

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură de ecran Obafemee80 / YouTube


Radu Țuțulan
Radu Țuțulan
Radu Țuțulan este licențiat în Științe Politice, fiind absolvent al Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative (SNSPA). Primii pași în jurnalism i-a făcut în 2005, când încă nu terminase liceul. S-a angajat întâi la o micuță redacție de știri tv din București, au ... citește mai mult

Comentarii
Inchide