VIDEO | TOP 10 cele mai proaste mașini noi. De ce ar trebui să te ferești de ele

Autor: Radu Țuțulan 25 nov. 2023 Știri auto

Așa cum există liste cu mașini fiabile, a apărut și un top cu cele mai proaste mașini noi și sunt prezentate motivele pentru care ar trebui să stai departe de aceste modele.

Pentru că piața auto din Statele Unite ale Americii este una dintre cele mai mari la nivel mondial, majoritatea producătorilor auto au creat versiuni care se vând și în SUA. Dar nu toate modelele sunt pe gustul americanilor.

Iar cei de la Car Help Corner au realizat un top al celor mai proaste modele din ultima perioadă. Iată care sunt acestea și de ce ar trebui să stăm departe de ele.

TOP 10 cele mai proaste mașini noi

Printre mașinile noi de care ar trebui să stea cumpărătorii departe se numără:

  • FORD Explorer
  • CHEVROLET Blazer
  • KIA K5
  • HYUNDAI Santa Cruz
  • NISSAN Altima
  • HONDA Passport
  • SUBARU Solterra / TOYOTA BZ 4X.

Modele VW, JEEP și Mazda de care ar trebui să se ferească șoferii

Volkswagen Taos

În top-ul celor mai proaste mașini noi se află Volkswagen Taos. Aceasta e varianta americană a VW T-Cross, unul dintre cele mai bine vândute SUV-uri din Europa.

Americanii care au realizat acest top sunt de părere că modelul nu este suficient de confortabil și nici materialele nu par de cea mai bună calitate. Iar, din cauza motorului de 1.4 litri, nici puterea pe care o oferă nu este suficientă.

Și consumul este unul destul de mare, din cauza gabaritului. Concluzia: e o mașină supra-evaluată, mult mai scumpă decât alte SUV-uri care oferă performanțe mai bune.

În America, acest model se vinde cu prețuri cuprinse între 25.000 și 36.000 dolari.

JEEP Renegade

Jeep Renegade este un alt SUV compact de care americanii nici nu vor să audă.

Nu îmi pot imagina de ce ar da cineva banii pe această mașină. Este una dintre cele mai proaste mașini pe care cineva le-ar putea cumpăra azi. Nu este nici fiabilă, nici calitatea materialelor și a construcției nu sunt cele mai bune. Și este ridicol de scumpă”, a spus cel care a realizat top-ul.

Prețurile de vânzare sunt între 29.400 și 34.400 de dolari.

Mazda MX-30

Mazda MX-30 este un model care se comercializează și în România. Dar despre care cel care a realizat clipul crede că nu merită să fie cumpărat.

Poți călători doar 160 km cu un plin de electricitate. Nu are nici viteză, nici performanțe demne de un vehicul electric modern. Doar două uși se deschid normal, iar interiorul e foarte înghesuit”, spune realizatorul clipului.

Prețul acestui model este în SUA cuprins între 35.400 și 38.400 dolari.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Radu Țuțulan
Radu Țuțulan
Radu Țuțulan este licențiat în Științe Politice, fiind absolvent al Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative (SNSPA). Primii pași în jurnalism i-a făcut în 2005, când încă nu terminase liceul. S-a angajat întâi la o micuță redacție de știri tv din București, au ... citește mai mult

Comentarii
Inchide