VIDEO. Un șofer a oprit mașina ca să-i acorde prioritate unui câine care traversa regulamentar

Autor: Daniel Samoilă 03 ian. 2022 Știri auto
VIDEO. Un șofer a oprit mașina ca să-i acorde prioritate unui câine care traversa regulamentar

Un șofer din Bistrița-Năsăud a oprit la o trecere de pietoni pentru a-i acorda prioritate unui …. câine.

Câinele a traversat strada pe trecerea de pietoni și s-a asigurat înainte. Două mașini au oprit pentru ca patrupedul să treacă stradă.

Imaginile au fost surprinse de camera de bord montată pe mașina unui dintre șoferi, scrie digi24.ro.

VIDEO

Și alte animale au traversat strada pe trecerea de pietoni

Cazul acestui câine care a traversat strada pe trecerea de pietoni nu este singular în România. În trecut, un urs și o vulpe au făcut același lucru.

În vara anului 2021 a avut loc o întâmplare asemănătoare în Sinaia. Un șofer a filmat un urs care traversează pe o trecere de pietoni. S-a întâmplat într-o zonă în care este cunoscut faptul că urșii coboară din pădure în căutarea hranei.

Din imaginile surprinse chiar de şoferul care dă prioritate animalului, se poate vedea cum ursul se angajează corect, prin loc permis pentru traversarea străzii şi merge agale până ajunge pe partea cealaltă a drumului.

De asemenea, în toamna anului 2020 un șofer a surprins momentul în care o vulpe traversează regulamentar bulevardul Mihai Bravu din București. În imagini se vede cum animalul sălbatic traversează bulevardul în fugă, dar pe trecerea de pietoni. Se pare că este o vulpe destul de blândă, ea nu s-a temut să treacă pe lângă un pieton.

Nu este singura vulpe faimoasă filmată în 2020. În vara lui 2020 o altă vulpe a ajuns în curtea unui service auto de pe strada Poienelor din Brașov, din apropierea Platformei industriale Roman. Jandarmii din Brașov au fost chemaţi să îndepărteze o vulpe care rămăsese blocată în curtea unui service auto din oraș.

Împreună cu jandarmii au venit la fața locului și specialiști de la Direcţia pentru Monitorizarea şi Protecţia Animalelor, care au tranchilizat şi îndepărtat animalul sălbatic.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: digi24.ro



Comentarii
Inchide