Volkswagen confirmă când va fi lansat noul Passat. Noul model păstrează motoarele pe benzină și motorină

Autor: Ionuț Vîlciu 30 aug. 2023 Știri auto

Volkswagen a confirmat data de lansare a noii generații Passat. Noua generație a modelului de clasă medie va fi prezentat oficial la finalul lunii august.

Suntem din ce în ce mai aproape de lansarea oficială a noii generații Volkswagen Passat. Producătorul german de automobile va lansa cea de-a noua generație a modelului de clasă medie la finele lunii august și, trebuie să știm că va fi disponibil doar sub formă de break. De asemenea, noua generație va fi produs în Slovacia, la uzina din Bratislava. De altfel, noul model va împărtăși platforma tehnică și uzina de asamblare cu noua generație Skoda Superb, care va debuta în toamna acestui an.

Acum, producătorul german a confirmat oficial data lansării noului Passat într-un clip postat pe pagina oficială de X. Noua generație Volkswagen Passat va fi dezvăluită oficial în data de 31 august. Lansarea pe piața europeană ar urma să aibă loc în primul trimestru din 2024.

Volkswagen Passat va putea fi cumpărat doar în format de caroserie break și păstrează motoarele termice

Volkswagen Passat va fi disponibil cu diferite tipuri de propulsie pentru noua generație. Acesta va fi oferit cu motoare pe motorină, pe benzină, motoare pe benzină cu sistem mild-hybrid și sisteme hibride plug-in în două trepte de putere: 204 și 272 CP.

Autonomia electrică a noilor unități hibrid plug-in a fost mărită până la 100 de kilometri în comparație cu predecesorii, în funcție de echipare. În plus, încărcarea AC va fi mai rapidă în toate versiunile eHybrid, iar încărcarea DC va fi posibilă și ca standard pentru prima dată.

Noul Passat Variant va fi mai mare decât predecesorul său. Este cu 14 centimetri mai lung, fapt care mărește spațiul pentru picioare cu încă 5 centimetri. Capacitatea portbagajului este, de asemenea, crescută cu 40 de litri până la 690 de litri, sau 1920 de litri dacă banchetele sunt rabatate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide