Volkswagen dezvăluie primele fotografii oficiale cu interiorul noului ID.Buzz

Autor: Promotor 07 mart. 2022 Știri auto

Producătorul german Volkswagen a dat publicității primele fotografii oficiale cu interiorul viitorului monovolum ID.Buzz. Cu două zile înainte de premiera mondială nemții ne dezvăluie acum o serie de detalii din habitaclul noului lor model electric.

Interiorul lui Volkswagen ID.Buzz este realizat din materiale durabile

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Cei de la Volkswagen spun că vor exista șapte nuanțe pentru caroserie într-o singură culoare. Clienții vor putea opta și pentru una dintre cele patru scheme în două tonuri ce vor fi disponibile în momentul lansării.

În același timp, la interior nu s-a folosit piele naturală sau alte materiale de origine animală. În locul acestora, producătorul din Wolfsburg a utilizat exclusiv materiale durabile cu proprietăți similare.

Astfel, volanul monovolumului ID.Buzz este fabricat din poliuretan, dar nemții susțin că acesta se simte întocmai ca pielea naturală. În același timp, pentru podea, plafon, tapițerie și fețele ușilor au fost folosite materiale reciclate. Spre exemplu, scaunele vor fi îmbrăcate cu un material textil care are în componență materiale reciclate în proporție de 71%. Podeaua și plafonul sunt fabricate din plastic reciclat.

Unul dintre materialele textile ecologice se numește Seaqual. Acesta este fabricat în proporție de 90% din sticle de plastic reciclate, în timp ce restul de 10% reprezintă plastic recuperat din apele mărilor și oceanelor. În acest mod, prin utilizarea acestor materiale, se va reduce nivelul emisiilor de carbon cu până la 32% comparativ cu materiale convenționale similare.

Unele detalii sunt preluate de la alte modele din gama ID. Este vorba despre instrumentarul de bord, volanul și  sistemul de infotainment. De asemenea, pedalele „play” (accelerația) și „pauză” (frâna) amintesc de conceptul ID.Buzz Cargo prezentat în 2019.

Deocamdată, reprezentanții Volkswagen au anunțat o singură motorizare. Este vorba despre un motor electric, care va genera 204 CP. Acesta va fi alimentat de o baterie de 77 kWh a cărei autonomie nu a fost comunicată.

Noul Volkswagen ID.Buzz va fi dezvăluit în ziua de 9 martie. Mașina va fi disponibilă în două variante, una pentru pasageri și una pentru transport marfă. Producția va demara șa uzina din Hanovra în vara acestui an, iar primele livrări sunt planificate pentru la toamnă.

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen



Comentarii
Inchide