Volkswagen T-Roc primește o ediție specială Cabriolet Edition Grey: serie limitată la 999 de exemplare

Autor: Adrian Somai 16 dec. 2022 Știri auto

Volkswagen anunță lansarea unei noi ediții speciale, dedicate de această dată modelului T-Roc. Este vorba despre T-Roc Cabriolet Edition Grey, ceea ce se poate traduce prin versiunea decapotabilă a lui T-Roc. Producția acestui model este limitată la numai 999 de exemplare.

La nivel exterior, versiunea decapotabilă a lui T-Roc primește o nuanță de culoare exclusivă gri mată, așa cum sugerează și numele. Mai observăm, de asemenea, și câteva accente de culoare neagră la exterior.

Germanii au ales nivelul de echipare R-Line pentru această ediție specială, ceea ce înseamnă că putem remarca mai multe elemente de la nivelul caroseriei vopsite în negru. Spre exemplu, protecțiile din zona aripilor, capacele oglinzilor, eleronul spate, jantele sau mânerele portierelor sar imediat în evidență.

Pachet de iarnă oferit în standard

Oficialii constructorului german anunță prin intermediul unui comunicat de presă că au inclus printre dotările standard un așa numit pachet de iarnă. În acest pachet sunt incluse câteva echipamente demne de luat în seamă: scaune încălzite, volan încălzit, cameră pentru marșarier, pachet de asistență IQ Drive, sistem de navigație Discover Media și faruri LED Matrix IQ Light cu funcție automată pentru faza lungă. Pachetul de asistență menționat anterior cuprinde un asisten de călătorii, un asisten pentru menținerea benzii de rulare și de schimbare a acesteia.

Cei ce își doresc ceva mai mult de la noua lor mașină pot opta pentru un set de jante cu dimensiuni de 19 inci, un șasiu adaptiv DCC, un sistem audio Beats sau chiar pentru un sistem de navigație Discover Plus.

Ediția specială T-Roc Cabriolet Edition Grey va fi echipată cu un motor pe benzină TSI, cu capacitate de 1.5 litri, capabil să dezvolte 150 de cai putere. Prețul pentru acest model ediție specială pe piața auto din Germania este de 46.670 de euro, cu toate taxele incluse.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide