Test de prim contact: Dacia Dokker şi Dokker van

ProMotor a fost în Austria pentru lansarea internaţională a noului membru al familiei Dacia, Dokker. Noul venit se anunţă a fi un vehicul utilitar fără pretenţii, care însă oferă mult pentru un preţ foarte avantajos. Vedeţi în continuare primele impresii despre Dacia Dokker.

Test de prim contact: Dacia Dokker şi Dokker van Test de prim contact: Dacia Dokker şi Dokker van

Încă de la început se poate observa că Dokker se aliniază la noua imagine de marcă a Dacia, impusă de Lodgy. Design-ul nu este unul care te dă pe spate, ci unul care transmite robusteţe şi simplitate. Partea frontală se aseamănă destul de mult cu Lodgy, dar cele două modele nu sunt confundabile.

În echiparea standard, Dacia Dokker vine doar cu o singură portieră culisantă pe partea stângă, dar există posibilitatea de a opta pentru o versiune cu două uşi glisante. Fiind un vehicul utilitar, Dokker poate fi echipat cu mai multe accesorii pentru exterior, cum ar fi portbagaj pentru plafon sau cârlig de remorcare.

Ca o concluzie privind design-ul exterior, Dacia Dokker este o maşină cu forme simpliste, care mizează pe robusteţe. Ţin să precizez că după un timp alături de noul venit în familia Dacia, am început să apreciez design-ul oarecum anost la prima vedere.

Vedeţi în continuare interiorul lui Dokker.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.