Am testat noul Peugeot 301. Simplu şi cuprinzător

Autor: Adrian Mihălţianu acum 8 ani Test drive

PREŢURI Peugeot 301

Modelul testat, dotat cu motorul 1.6 HDi de 92 CP, transmisia manuală şi nivelul de echipare Allure poate fi achiziţionat pentru un preţ de 14.700 euro cu TVA.

Pentru clienţii cu buget mai redus, Peugeot pune la dispoziţie varianta pe benzină, dotată cu motor 1.2 VTi de 72 CP şi echipată cu pachetul Access pentru suma de 10.900 euro cu TVA. Totodată, aceasta versiune este şi cea mai ieftină din gama 301. Peugeot oferă un discount de 992 de euro, astfel modelul poate fi achiziţionat începând cu suma de 7.990 de euro fără TVA.

La celălalt capăt al listei se află varianta pe benzină echipată cu motorul 1.6 VTi de 115 CP cuplat la o transmisie automată, pentru care clienţii mai pretenţioşi trebuie să scoată din buzunar un total de 14.700 euro cu TVA. Mai multe informaţii despre preţuri şi dotări puteţi găsi accesând acest link.

Aşadar, ce impresie v-am lăsat după prima întâlnire?

CONCLUZII

Peugeot 301 e o soluţie viabilă dacă vreţi o berlină care să arate şi bine, dar care să aibă caracteristicile necesare deservirii nevoilor cotidiene ale unei familii şi să nu coste mult.

Graţie portbagajului generos şi a dispunerii spaţiilor de depozitare, berlina se pretează concediilor cu familia sau deplasărilor mai lungi, oferind în acelaşi timp un nivel bun se siguranţă şi confort.

În vreme ce finisajele de la interior, caracterul low-cost al materialelor şi zgomotele aerodinamice puternice la viteze relativ mici ar putea fi considerate un minus, Peugeot 301 compensează prin caracter practic şi nivelul de echipare suficient de consistent pentru ce se vrea de la maşină.

Specificaţiile tehnice ale modelului testat pot fi regăsite în PAGINA URMĂTOARE.

Pagini: 1 2 3 4Comentarii
Inchide